1. Φυσικοθεραπεία με τη χρήση τεχνικής 'Manual therapy' για αξιολόγηση, αποκατάσταση κίνησης και αύξηση εύρους τροχιάς σε αρθρώσεις στο φυσικοθεραπευτικό μας κέντρο στο Πικέρμι.
 2. Σημαντικά στοιχεία για την επιτυχή φυσικοθεραπεία είναι το αίσθημα σιγουριάς, εμπιστοσύνης καθώς και η εμπειρία. Στοιχεία που σίγουρα θα βρείτε στο χώρο μας στο Πικέρμι.
 3. Σωματική άσκηση με ειδικό εξοπλισμό για τη φυσικοθεραπεία αθλητή, με την καθοδήγηση μας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του φυσικοθεραπευτηρίου μας στο Πικέρμι.
 4. Με την τεχνική φυσικοθεραπείας 'Trigger point therapy' στο φυσικοθεραπευτικό μας κέντρο στο Πικέρμι, αντιμετωπίζουμε συγκεκριμένα μυϊκά σημεία πόνου.
 5. Φυσικοθεραπεία στην πισίνα του φυσικοθεραπευτικού μας κέντρου στο Πικέρμι, αλλιώς υδροθεραπεία, με τη χρήση εξειδικευμένων οργάνων γυμναστικής και την καθοδήγηση μας.
 6. Φυσικοθεραπεία αθλήτριας στην πισίνα του φυσικοθεραπευτικού μας κέντρου στο Πικέρμι με τη χρήση εξειδικευμένων οργάνων γυμναστικής.
 7. Ομαδική φυσικοθεραπεία στην πισίνα του φυσικοθεραπευτικού μας κέντρου στο Πικέρμι με την καθοδήγηση από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό.
 8. Συνεδρία φυσικοθεραπείας για την αποκατάσταση ορθοπεδικής πάθησης στο φυσικοθεραπευτήριο μας στο Πικέρμι από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.
 9. Συνεδρία φυσικοθεραπείας με σκοπό τη γρήγορη και ανώδυνη αποκατάσταση των κινητικών προβλημάτων σε έναν σύγχρονο, ευχάριστο χώρο στο Πικέρμι με έμπειρούς θεραπευτές.
 10. Στο φυσικοθεραπευτικό μας κέντρο στο Πικέρμι, έμπειροι θεραπευτές εφαρμόζουν την τεχνική φυσικοθεραπείας 'Kinesiotaping'.
 11. Εξοπλισμός για την εφαρμογή φυσικοθεραπείας στην πισίνα του φυσικοθεραπευτικού μας κέντρου στο Πικέρμι.
 12. Φυσικοθεραπεία σε ομάδες υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση εμπειρων θεραπευτών στην πισίνα του φυσικοθεραπευτικού μας κέντρου στο Πικέρμι.

Φυσικοθεραπευτικό Κέντρο Physio Symmetry

Μετά από πολλά χρόνια κλινικής εμπειρίας στον χώρο της Φυσικοθεραπείας - Αποκατάστασης, διαρκούς επαφής με το εξωτερικό και τις νέες τάσεις του Κλάδου καθώς και συνεχείς μετεκπαιδεύσεις όσον αφορά σε καινοτόμες μεθόδους, δημιούργησε το Κέντρο αυτό στην Πικέρμι, με σκοπό την κάλυψη σύγχρονων αναγκών που προκύπτουν στον χώρο της Φυσικοθεραπείας – Αποκατάστασης..

Ορθοπεδικές παθήσεις

Νευρολογικές παθήσεις
Αναπνευστικές παθήσεις

PNF

Αναπνευστική ΦΙΘ
Trigger point therapy

Υδροθεραπεία

Η πισίνα μας διαθέτει επίσης υδρομασάζ για θεραπευτικούς σκοπούς το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά σε κάθε άρθρωση ξεχωριστά, είτε σε όλο το σώμα στους 32 °C. Με το υδρομασάζ θα έχετε τη δυνατότητα να αποβάλλετε την ένταση που σας δημιουργεί ο πόνος καθώς βοηθά στο να χαλαρώσουν οι μύες σας, να ανακουφιστείτε από μυϊκό πόνο και να αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος.

Διαβάστε περισσότερα

Αναλαμβάνουμε να έρθουμε στο σπίτι σας με τον απαραίτητο εξοπλισμό για αντιμετώπιση προβλημάτων, όταν οι περιστάσεις δεν επιτρέπουν τη μετακίνησή σας