Προφίλ

Το Κέντρο PHYSIOSYMMETRY δημιουργήθηκε από τον Πολυκράτη Θεόδωρο.

Μετά από πολλά χρόνια κλινικής εμπειρίας στον χώρο της Φυσικοθεραπείας - Αποκατάστασης, διαρκούς επαφής με το εξωτερικό και τις νέες τάσεις του Κλάδου καθώς και συνεχείς μετεκπαιδεύσεις όσον αφορά σε καινοτόμες μεθόδους, δημιούργησε το Κέντρο αυτό με σκοπό την κάλυψη σύγχρονων αναγκών που προκύπτουν στον χώρο της Φυσικοθεραπείας – Αποκατάστασης.

Βασική επιδίωξή μας είναι η γρήγορη και ανώδυνη αποκατάσταση των κινητικών προβλημάτων κάθε ασθενή σε έναν σύγχρονο, ευχάριστο χώρο με έμπειρούς θεραπευτές.

Η έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων μετά από αξιολόγηση του ασθενούς και η προληπτική παρέμβαση μας βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδέχεται να εμφανιστούν στο μέλλον μετά από λανθασμένη στάση σώματος.

Δίνουμε έμφαση στην επίτευξη της ΣΥΜΜΕΤΡΙΑΣ του σώματος για ομαλή λειτουργία και κάλυψη καθημερινών αναγκών συντελώντας σε μια ευρύτερη καλή ποιότητα ζωής. Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε την υγεία σας και να επιστρέψετε όσο το δυνατόν συντομότερα στις καθημερινές σας δραστηριότητες με όλες σας τις δυνάμεις και ενέργεια.