Φυσικοθεραπεία Πικέρμι

Υδροθεραπεία

Χώρος πισίνας, όπου η υδροθεραπεία εξασκείται με τη χρήση ποδήλατου και διαδρόμου βάδισης, τοποθετημένα από εξειδικευμένη εταιρεία μέσα στο νερό. Χώρος πισίνας, όπου η υδροθεραπεία εξασκείται με τη χρήση ποδήλατου και διαδρόμου βάδισης, τοποθετημένα από εξειδικευμένη εταιρεία μέσα στο νερό. Χώρος πισίνας, όπου η υδροθεραπεία εξασκείται με τη χρήση ποδήλατου και διαδρόμου βάδισης, τοποθετημένα από εξειδικευμένη εταιρεία μέσα στο νερό. Χώρος πισίνας, όπου η υδροθεραπεία εξασκείται με τη χρήση ποδήλατου και διαδρόμου βάδισης, τοποθετημένα από εξειδικευμένη εταιρεία μέσα στο νερό.

Στο PHYSIOSYMMETRY διαθέτουμε ειδική πισίνα υδροθεραπείας με σκοπό την άσκηση μέσα στο νερό.

 

Με την κατάλληλη εκτέλεση ασκήσεων στο νερό συμβάλλουμε στην ταχύτερη κινητοποίηση, την εκπαίδευση βάδισης, την αποκατάσταση ορθοπεδικών, νευρολογικών και καρδιαγγειακών παθήσεων.

 

Η θεραπευτική δράση του νερού βασίζεται

- στη θερμοκρασία

⁃ την άνωση

⁃ την αντίσταση

⁃ την υδροστατική πίεση

 

Σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία AQUAWAY έχουν εγκατασταθεί εντός νερού ποδήλατα και διάδρομοι βάδισης  έτσι ώστε να επιτυγχάνεται άσκηση μέσα στο νερό με τη μικρότερη επιβάρυνση των αρθρώσεων.

 

Η πισίνα μας διαθέτει επίσης υδρομασάζ για θεραπευτικούς σκοπούς το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά σε κάθε άρθρωση ξεχωριστά, είτε σε όλο το σώμα στους 32 °C. Με το υδρομασάζ θα έχετε τη δυνατότητα να αποβάλλετε την ένταση που σας δημιουργεί ο πόνος καθώς βοηθά στο να χαλαρώσουν οι μύες σας, να ανακουφιστείτε από  μυϊκό πόνο και να αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος.